CM 2014

Balotelli e primul jucator DAT AFARA de colegi din nationala! Ce s-a intamplat in vestiarul Italiei dupa DRAMA cu Uruguay

Italia a pierdut cu 1-0 in fata Uruguay-ului si e out de la CM inca din faza grupelor!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 11:47
Data actualizarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 11:48

Prandelli si-a dat demisia imediat dupa meci. Jucatorii au incercat sa-l convinga, insa n-au avut niciun argument in fata lui. Antrenorul s-a luat de arbitraj dupa infrangerea cu Uruguay, dar si-a asumat intreaga responsabilitate pentru esecul proiectului in care a crezut. N-a fost si parerea jucatorilor.

Liderii De Rossi si Buffon s-au luat de Balotelli in declaratiile pe care le-au dat dupa meci.

"Ar trebui sa uitam tot ce s-a intamplat. De fapt, imi retrag declaratia asta. Ar trebui sa ne amintim ce nu a mers si sa o luam de la zero cu barbati adevarati. Avem nevoie de barbati adevarati, nu de stickere Panini. Astea nu sunt de folos nationalei", a atacat De Rossi, facand referire la poza postata de Balotelli pe Twitter in care aparea abtibild-ul cu chipul sau pe toate locurile dedicate jucatorilor italieni.

Conflictul nu a ramas doar in zona declaratiilor. Balotelli a stat singur in autocar in timp ce restul colegilor sai asteptau ca Prandelli sa termine conferinta de presa in care si-a anuntat plecarea de la nationala.

Modifică setările cookies