"Asa ceva nu e normal, nu e logic!" Argentina, socata dupa umilinta Braziliei. Prima reactie a lui Sabella: "Deja am castigat"

"Asa ceva nu e normal, nu e logic!" Argentina, socata dupa umilinta Braziliei. Prima reactie a lui Sabella: "Deja am castigat"

Umilinta Braziliei in fata Germaniei i-a socat pana si pe cei mai mari rivali. 

Selectionerul Argentinei, Sabella, a oferit una dintre primele reactii de la Mondial, la finalul partidei dintre Brazilia si Germania, 1-7.

"Nu este normal asa ceva... dar in fotbal trebuie sa te astepti la astfel de lucruri. Este fotbal. E cel mai ilogic sport din lume.", a declarat Sabella.

Argentina se pregateste acum de cealalta semifinala de la Mondial, cu Olanda. "Nu pot sa confirm acum prima echipa, dar mai mult ca sigur Enzo Perez va juca in locul lui Di Maria in flancul stang."

"Cred ca Argentina deja a castigat, ajungand in semifinale. Sa vedem acum daca putem castiga mai mult. Eu sunt mandru de ce am realizat."

Sabella a vorbit si despre sansele ca Sergio Aguero sa joace cu Olanda: "Este un pic mai bine acum. Vom vedea cum va decurge meciul si daca vom avea nevoie de el.", a mai spus Sabella, care l-a laudat si pe Van Gaal: "Este un om foarte inteligent"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies