Argentina a ramas fara selectioner dupa ce Sabella si-a anuntat demisia! Surpriza: cine vine pe banca nationalei lui Messi

Argentina a ramas fara selectioner dupa ce Sabella si-a anuntat demisia! Surpriza: cine vine pe banca nationalei lui Messi

Federatia argentiniana este in cautarea unui nou selectioner

Alejandro Sabella (59 de ani), finalist al Campionatului Mondial cu nationala Argentinei, a renuntat la postul sau.

Tehnicianul, care a mai antrenat in cariera sa doar Estudiantes, intre 2009 si 2011, i-a anuntat pe sefii Federatiei Argentinieni ca trebuie sa caute un nou selectioner, intrucat "rezervorul de energie ale echipei trebuie umplut din nou, iar eu nu sunt in conditia de a face asta in proportie de 100%".

Fost jucator la River Plate, Sheffield United, Leeds, Estudiantes sau Gremio, Sabella a bifat 8 aparitii pentru nationala Argentinei din postura de fotbalist si a stat 3 ani pe banca ca antrenor.

Potrivit presei din Argentina, urmatorul selectioner al Argentinei ar putea fi Gerardo "Tata" Martino, cel care a stat in ultimul sezon pe banca Barcelonei. De asemenea, Jose Pekerman, omul care a condus nationala Columbiei la Mondial, se afla si el pe lista inlocuitorilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies