Villa a lovit un adversar! Merita ROSU?

Autor: Sport.ro
Marti 22 Iunie 2010, 10:45

	Villa a lovit un adversar! Merita ROSU?

In minutul 41 al meciului Spania 2-0 Honduras, David Villa l-a lovit pe Izaguirre. Nemtii de la Bild au facut capturi dupa RTL in care se vede exact momentul in care Villa ii da o palma peste fata adversarului sau. Villa a fost iertat de arbitrul japonez Nishimura.

Villa spune ca nu l-a lovit pe Izaguirre. "A fost din instinct, am vrut sa il imping putin. Nu a fost nimic intentionat".

In loc sa vada cartonas rosu, Villa a ramas pe teren si a marcat din nou in minutul 51. Villa a ratat si un penalty in meciul cu Honduras.

Foto: RTL

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies