cupa natiunilor danone Academia Hagi Cupa Hagi Danone Danone Nations Cup Campionii Viitorului

Campionii Viitorului | Merge la Mondialul pustilor cu Academia Hagi, dar viseaza la El Clasico. Pustiul pe care Hagi il creste pentru a ajunge INVINGATOR

Stilul de viata sanatos, fair play-ul si performanta din Cupa Hagi Danone trec la urmatorul nivel - urmeaza Danone Nations Cup! Cei mai buni pusti din Romania se vor lupta pe Stade de France cu invingatorii din alte colturi ale lumii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2016, 22:20
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2016, 22:29

A mai ramas o luna pana la debutul celui mai tare turneu din lume dedicat tinerilor jucatori, Cupa Natiunilor Danone 2016. Afla AICI mai multe despre competitia care l-a lansat pe Ianis Hagi si care trimite cei mai talentati pusti din Romania la intalnirea cu Zidane.

Cel de-al 6-lea pusti al Academiei Hagi care va merge la Cupa Natiunilor Danone, Mondialul celor mai talentati pusti din lume, este Cristian Neicu. 

Pustiul ne-a povestit cu o luna inaintea plecarii in Franta cateva lucruri despre el. Acesta abia asteapta sa dea ochii cu Zinedine Zidane si isi doreste sa-l intrebe daca ar antrena vreodata Barcelona.

Pentru Cristi, experienta de la Cupa Hagi Danone a fost pana acum minunata si spera ca aceasta sa continue la fel si in Franta.

Urmareste cei mai talentati jucatori de viitor ai Romaniei, in fiecare an, la Cupa Hagi Danone.

Modifică setările cookies