Romania, in grupa cu Argentina si Ungaria, la Mondialul Pustilor! Cum arata tragerea la sorti a Danone Nations Cup 2017
Marti 12 Septembrie 2017, 22:44

Romania, in grupa cu Argentina si Ungaria, la Mondialul Pustilor! Cum arata tragerea la sorti a Danone Nations Cup 2017

12 pusti romani vor lupta la finalul lunii septembrie pentru Romania la Mondialul lor - Cupa Natiunilor Danone. Afla AICI mai multe despre competitia la care merg cei mai talentati tineri fotbalisti din 32 de tari si care in 2017 va avea loc la New York!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Au mai ramas doua saptamani pana la debutul Danone Nations Cup 2017, cea mai importanta competitie internationala dedicata copiilor de 10-12 ani. Romania va participa pentru a opta oara, urmand sa fie reprezentata de campioana nationala - Luceafarul Cluj.

Pustii romani au picat intr-o grupa extrem de interesanta si se vor duela cu urmasii lui Messi, dar si cu tineri jucatori din Ungaria si Algeria!

Cele 8 grupe ale Danone Nations Cup 2017

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscupInterviu cu singura româncă ce a condus o misiune a Băncii Mondiale. Cum poate fi România competitivă în economia viitorului
BRAT