Are nume de mare atacant, dar cel mai bine se descurca sa RUPA ATACURILE adversarilor. Pustiul care in cativa ani vrea sa devina mai scump decat Chiriches

Danone Cupa Hagi Danone cupa natiunilor danone Danone Nations Cup Luceafarul Cluj Stralucim pentru visul american
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 August 2017, 23:09
Data actualizarii: Luni 21 August 2017, 23:23

12 pusti romani vor lupta la finalul lunii septembrie pentru Romania la Mondialul lor - Cupa Natiunilor Danone. Afla AICI mai multe despre competitia la care merg cei mai talentati tineri fotbalisti din 32 de tari si care in 2017 va avea loc la New York!

Atacul iti poate castiga un meci, dar apararea e cea care iti aduce un trofeu! Iar echipa care va reprezenta Romania la Mondialul Danone de la finalul lunii septembrie, Danone Nations Cup 2017, se lauda cu un fundas "de fier", chiar daca are doar 12 ani.

Campania Stralucim pentru Visul American a ajuns la cel de-al patrulea pusti al campioanei Romaniei la juniori 12 ani. Dupa trei jucatori de profil ofensiv, Luceafarul isi evidentiaza si mica "perla" din aparare.

Chiar daca poarta numele unui mare atacant, Raul Muresan evolueaza pe o cu totul alta pozitie. El este fundas central si "stalpul" apararii Academiei de Fotbal Luceafarul Cluj. Cu un fizic care i-ar face invidiosi si pe fotbalistii mai mari ca el, acesta vrea sa le faca viata grea atacantilor cu care se va duela pe Red Bull Arena din New York.

Cupa Hagi Danone prezinta in fiecare saptamana cate doi pusti din echipa Luceafarului, mica noastra nationala cu sanse mari la un titlu mondial!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!