Alerta la Varsovia: ultrasii din peluza Zyleta vor fi pe stadion diseara! O parte a galeriei ramane in afara arenei! Anuntul facut astazi:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 13:10

	Alerta la Varsovia: ultrasii din peluza Zyleta vor fi pe stadion diseara! O parte a galeriei ramane in afara arenei! Anuntul facut astazi:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

UPDATE: Desi o mare parte dintre ultrasii Legiei, cei care mergeau la peluza Zyleta, au transmis ca isi vor incuraja echipa din afara stadionului, presa poloneza face un anunt supriza - "O parte a Zyletei va fi pe stadion diseara", scrie Fakt, care anunta ca peste 1000 de suporteri se vor afla la peluza opusa.

Totul a fost posibil dupa ce fanii Stelei au refuzat cele 1500 de bilete oferite de reprezentantii clubului polonez, anuntand ca vor merge doar circa 100 de fani catre Varsovia. In aceste conditii, oficialii clubului polonez au decis sa imparta restul biletelor fanilor, insa nu oricaror fani, ci celor din galerie.


Tensiune maxima inainte de Legia - Steaua! Multi dintre cei 7500 de polonezi care stau meci de meci in peluza inchisa de UEFA vor sa boicoteze meciul, in semn de protest fata de masura luata de forul european, anunta cotidianul polonez Fakt.

Chiar daca ultrasii aveau promise locuri in alte parti ale stadionului, acestia nu vor sa intre pe stadion, si planuiesc sa isi instaleze 'tabara' in spatele peluzei inchise si sa cante de acolo pentru echipa lor.

"Ultrasii nu accepta sa fie umiliti de UEFA", scriu jurnalistii polonezi.

Steaua a avut repartizate 1500 de bilete pe Pepsi Arena, insa suporterii stelisti nu au achizitionat decat 100. Restul de 1400 au fost returnate clubului polonez.

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT