Lovitura de teatru in transferul de 100 de mil €! Bale s-a intors la Londra, seful clubului englez e furios pe oficialii Realului! UPDATE Prima reactie a jucatorului:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 13:13

	Lovitura de teatru in transferul de 100 de mil €! Bale s-a intors la Londra, seful clubului englez e furios pe oficialii Realului! UPDATE Prima reactie a jucatorului:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

UPDATE: Presa engleza scrie ca Gareth Bale este foarte furios dupa ce negocierile dintre cele doua cluburi au fost oprite.

Galezul a refuzat sa se prezinte astazi la antrenamentul lui Villas Boas.

Captura foto: guardian.co.uk


Transferul lui Bale la Real Madrid s-a transformat intr-o telenovela cu rasturnari de situatie spectaculoase. Nu tocmai tineri, dar cu siguranta nelinistiti, oficialii Realului au reusit sa il scoata din minti pe directorul executiv al clubului englez, Daniel Levy.

Principalul motiv: faptul ca Real Madrid a publicat pe site tricoul lui Gareth Bale, iar conducerea clubului a facut deja planurile pentru prezentarea oficiala a jucatorului. Asta in conditiile in care Levy a tot insistat ca "transferul nu este deocamdata facut".

Bale s-a intors la Londra si se va prezenta astazi la antrenamentul lui Tottenham, iar spaniolii de la AS scriu ca Real Madrid va trebui sa astepte acum linistita un semn din partea lui Levy. Acestia il suspecteaza pe oficialul londonez ca ar trage de timp pentru a analiza si alte oferte pentru Bale.

Real Madrid este dispusa sa plateasca 100 de milioane de euro pentru transferul galezului. Perioada de mercato se incheie sambata, 31 august.

Captura foto: as.com

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!

MagicHome, casa “construită” de peste 100.000 de români, inaugurată în noiembrie
BRAT