Ajax Amsterdam Edson Alvarez Salma Hayek Campionate externe Ajax Amsterdam

„Da, m-a sunat Salma Hayek pentru a pleca de la Ajax!” Fotbalistul care a refuzat propunerea faimoasei actrițe 

Salma Hayek este căsătorită cu Francois Pinault, proprietarul lui Rennes. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 20:14
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 20:16

Francois Pinault este proprietarul clubului din Ligue 1, Rennes. Acesta a încercat cu insistență să aducă în Franța un jucător de la Ajax Amsterdam și a insistat pentru transferul acestuia. 

Este vorba despre mexicanul Edson Alvarez, de 23 de ani, iar în încercarea de a-l atrage, miliardarul a recurs la un as din mânecă, și anume la soția lui. Astfel, Salma Hayek l-a contactat pe tânărul fotbalist pentru a-l convinge să semneze cu echipa soțului său, după cum a dezvăluit chiar Alvarez. 

  • Salma Hayek și Francois Pinault

„M-a sunat Salma Hayek!”

Într-un interviu pentru De Telegraaf a recunoscut că a fost contactat de cunoscuta actriță, însă a preferat să o refuze și să își prelungească înțelegerea cu gruparea din Amsterdam. 

„Da, este adevărat. M-a sunat în calitate de compatrioată mexicană și a încercat să mă convingă să merg în Franța. Asta m-a surprins și m-a onorat, însă alegerea mea pentru Ajax era sigură și i-am explicat asta. 

A fost dificil să rezist ofertei, însă la final nu am avut dubii. Vreau să joc în Champions League împotriva marilor echipe. Încă am multe lucruri de demonstrat”, a spus mijlocașul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!