„Am trăit pe pielea mea cazul lui Ansu Fati!” 'Perla' Barcei, apărată de jucătorul care se anunța a fi 'noul Messi': „Așa suntem tratați!” 

Bojan Krkic Ansu Fati Barcelona Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 18:56
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 19:01

Bojan Krkic (32 ani) a fost fotbalistul Barcelonei până în 2014, fiind crescut în La Masia. 

Jucătorul care este văr îndepărtat al lui Leo Messi se anunța a fi 'noul Messi' la primele sale meciuri în tricoul Barcelonei. Krkic a generat mare entuziasm după primele minute jucate, însă nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, măcinat și de accidentări, iar în 2014 a fost vândut către AS Roma. 

Într-o situație similară se află și Ansu Fati, cel care a preluat tricoul cu numărul 10 al lui Leo Messi. Accidentat dur în urmă cu câteva sezoane, când se anunța a fi noua promisiune a fotbalului mondial, Fati nu a reușit să revină la aceeași formă, fiind des criticat. 

Bojan Krkic îl apără pe Ansu Fati 

Bojan Krkic a rezonat cu situația tânărului fotbalist și a dezvăluit că așa s-a simțit și el în perioada petrecută la FC Barcelona. 

„Am trăit pe propria piele cazul lui Ansu Fati. Generezi mult entuziasm într-o perioadă în care clubul are nevoie de un 'produs' din La Masia. Nu îmi place să spun asta pentru că nu îmi place să o aud, însă așa suntem tratați. 

Când începi să joci foarte bine, totul merge bine, însă când trebuie să te confrunți cu ceva ce face parte din sport, precum accidentările, atunci trebuie să muncești din greu emoțional și mental. Trebuie să ai ustensilele pentru a depăși provocarea”, a spus Bojan Krkic. 

Bojan Krkic: „A trebuit să lupt împotriva etichetei 'noul Messi'!”

Fostul jucător al catalanilor și-a „întărit” spusele povestind dificultățile pe care le-a trăit el. 

„Treci de la a fi o persoană la un personaj. Eu la 17 ani a trebuit să lupt împotriva etichetei de 'noul Messi'. Înveți să te îndepărtezi de etichetele externe și să devii conștient de care sunt limitele tale și să le accepți. E dificil să gestionezi. 

Partea bună în astfel de momente e că nu ești conștient de ceea ce generezi. Îți îndeplinești visul pe care îl ai de mic. Nu eram conștient de magnitudinea scenarului în care eram introdus la 17 ani”, a dezvăluit Krkic citat de Marca

  • 163 de meciuri a jucat pentru FC Barcelona, având 41 de goluri marcate și 19 assist-uri. 
  • Stoke City, AS Roma, Ajax Amsterdam, CF Montreal, AC Milan, Vissel Kobe, Deportivo Alaves și FSV Mainz sunt cluburile pentru care a mai jucat Krkic. 
  • 11 trofee a câștigat alături de gruparea catalană și încă două alături de Ajax Amsterdam. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!