Robert Lewandowski Ansu Fati fc barcelona la liga Primera Division Spania

VIDEO Robert Lewandowski, gol de generic pentru FC Barcelona, din pasa lui Ansu Fati. Faza spectaculoasă creată de catalani

FC Barcelona a jucat în deplasare, în etapa a șaptea din La Liga, cu  Mallorca.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 22:21
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 22:33

Xavi a ales o formulă de start inedită, cu Gerard Pique și Ansu Fati în postura de titulari, tehnicianul catalanilor fiind obligat să apeleze la o asemenea formulă de start atât din cauza accidentărilor, cât și a programului foarte încărcat pe care îl are FC Barcelona în luna octombrie. 

Scorul a fost deschis de Robert Lewandowski, în minutul 20. Polonezul a primit mingea de la Ansu Fati, după o pasă spectaculoasă, a preluat perfect și, după un dribling de efect, a șutat plasat, la colțul lung, fără vreo șansă pentru portarul advers.

Robert Lewandowski visează să câștige Balonul de Aur 

Fotbalistul a fost aproape să câștige trofeul oferit de France Football, însă a pierdut în fața lui Lionel Messi în sezonul trecut. Cu toate astea, Robert Lewandowski nu renunță la visul de a putea câștiga distincția supremă individuală, după cum a recunoscut chiar el. 

"Știu că Barcelona este echipa la care cei mai mulți jucători au câștigat Balonul de Aur. Cred că drumul este mai scurt de la Barca decât era de la Bayern Munchen", a recunoscut atacantul. 

  • 11 goluri a marcat Robert Lewandowski pentru FC Barcelona, în acest sezon 
Modifică setările cookies