CFR Cluj edi iordanescu Malmo Liga 1

Sageti ale lui Edi Iordanescu catre CFR Cluj: "Am refuzat o oferta uriasa pentru ei! Cu presedintele n-am vorbit deloc cat am fost acolo!" Dan Petrescu, si el vizat

Edi Iordanescu a renuntat la multi bani pentru a merge la CFR.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 August 2018, 08:56
Data actualizarii: Miercuri 15 August 2018, 09:03

Dat afara dupa doar 3 partide de la CFR Cluj, Edi Iordanescu primeste 400.000 de euro, mai putin de jumatate din clauza pe care a avut-o initial. Iordanescu Jr a dezvaluit si ca a ales-o pe CFR in dauna unei echipe din afara Romaniei.

Edi Iordanescu a vorbit la Ora Exacta in Sport despre plecarea de la CFR si considera ca aceasta a fost o consecinta si a titlului castigat in sezonul trecut de catre Dan Petrescu.

"Eu am refuzat la momentul respectiv o oferta din strainatate pentru a merge la CFR, o oferta din strainatate care din punct de vedere financiar insemna ceva la un cu totul alt nivel. Echipa, trebuie sa recunoastem, am gasit-o destul de consumata, de stoarsa.

Am fost sunat ca sa continui, mi s-a garantat sustinere totala, mi s-a garantat ca noua conducere ma va sustine neconditionat. Negocierile au inceput de la un milion de euro. Aia a fost clauza initiala si de acolo am tot scazut. Sincer, eu discutat foarte putin spre deloc cu domnul presedinte la momentul aducerii" a spus Edi Iordanescu la Pro X.

Modifică setările cookies