Chelsea roma Tammy Abraham Campionate externe

Vândut de Chelsea anul trecut, colegii de la noua echipă îl vorbesc la superlativ: „Poate fi unul dintre cei mai buni atacanți din lume”

Londonezii l-au vândut pe Tammy Abraham la AS Roma pentru 40 milioane de euro.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 19:45
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 19:45

După un an și jumătate petrecut la italieni, atacantul englez a bifat deja 73 de apariții în toate competițiile, a înscris 31 de goluri și a pasat decisiv în șapte situații, în aproximativ 5.600 de minute pentru AS Roma.

Căpitanul formației dirijate de Jose Mourinho, Lorenzo Pellegrini, a vorbit despre Tammy Abraham, evidențiind faptul că atacantul poate deveni chiar și unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe postul său dacă își dă interesul.

Pellegrini: „Mereu am spus asta”


„Abraham? Tammy a fost foarte curajos. La vârsta sa, să nu joace chiar mereu pentru Chelsea, dar tot să o facă bine și să câștige Champions League, a acceptat o nouă provocare la Roma.

Mereu am spus asta, cu muncă, dorință și perseverență poate fi unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Tammy are un potențial incredibil, sezonul trecut a avut numere impresionante.

Pe lângă faptul că este un jucător foarte bun, e o plăcere să fii alături de el în vestiar, pentru că este fundamental pentru grupul nostru”, a spus Pellegrini, citat de Tuttomercatoweb.


Abraham și-a început cariera la Chelsea

Englezul și-a făcut junioratul la formația londoneză. În 2016 a fost împrumutat la Bristol City, iar în momentul în care a revenit a făcut-o direct la echipa mare, pentru care a strâns 30 de goluri, 12 assisturi în 82 de apariții.

  • 1,94 m este înălțimea lui Tammy Abraham
  • Trei goluri în 11 selecții are englezul la națională
  • La Chelsea, Abraham a câștigat UCL și Supercupa UEFA
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!