E gata! Italianul a acceptat contractul și va evolua pentru PSG până în 2026

PSG Ligue 1 Marco Verratti Franta
Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 18:38
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 18:36

Paris Saint-Germain a încheiat o prelungire de contract.

Marco Verratti, cotat la 50 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, a „pus pixul pe foaie” cu parizienii și a semnat un contract un contract valabil până în iunie 2026, conform informațiilor provenite de la jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, de pe rețelele social media.

Mijlocașul italian ar mai fi avut un an de contract și ar fi putut intra în negocieri directe cu alte echipe, dar conducerea PSG-ului s-a mișcat repede și l-a convins pe Verratti să rămâne pe Parc des Princes.

Cifrele lui Marco Verratti

Verratti a mai evoluat doar la Pescara, înainte să fie transferat de Paris Saint-Germain în 2012 pentru 12 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, era de 10 milioane de euro. În 2019, valoarea mijlocașului a ajuns chiar și la 75 milioane de euro.

Italianul a bifat în toate competițiile 398 de partide pentru parizieni, a înscris 11 goluri și a pasat decisiv în 61 de situații, în aproximativ 29.000 de minute petrecute pentru formația de pe Parc des Princes.

  • 1,65 este înălțimea lui Verratti
  • Italianul s-a născut la Pescara
  • Trei goluri în 51 de apariții are pentru naționala Italiei
  • A câștigat opt titluri cu PSG
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!