Tottenham Anton Walkes charlotte fc Campionate externe

Un fost jucător de la Tottenham s-a stins din viață la doar 25 de ani: „Suntem frânți de pierderea lui”

Anton Walkes era legitimat în MLS la Charlotte FC.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 18:02
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 18:01

Oficialii clubului au anunțat decesul lui Anton Walkes pe rețelele social media. Londonezul urma să împlinească 26 de ani pe 8 februarie și evolua la Charlotte încă din iarna anului 2021.

Un fost jucător de la Tottenham s-a stins din viață la doar 25 de ani. Accidentul suferit de londonez

Potrivit Daily Mail, Anton Walkes a fost găsit inconștient în jurul orei 15:00, în urma unui accident cu două bărci aproape de Stadionul Marin din Miami. Britanicul a fost resuscitat la fața locului, dar a încetat din viață, în cele din urmă, joi, 19 ianuarie 2023.

„Suntem frânți de pierderea lui Anton Walkes, un tată incredibil, o persoană iubitoare și o ființă umană incredibilă”, a spus Zorran Krneta, directorul sportiv de la Charlotte, citat de aceeași sursă precizată anterior.


„Suntem foarte triști să auzim că fostul jucător, Anton Walkes, s-a stins din viață. Gândurile tuturor de la club sunt îndreptate spre familia sa și spre prietenii săi în această perioadă extrem de tristă”, se arată într-un comunicat postat de Tottenham Hotspur pe rețelele social media.

Anton Walkes a fost produsul lui Tottenham Hotspur. Nu a evoluat niciodată pentru prima echipă, iar londonezii l-au vândut în vara lui 2018 la Portsmouth care, ulterior, l-a cedat pe fostul fotbalist la Atlanta, în MLS.

Charlotte l-a achiziționat în decembrie 2021, în momentul în care era evaluat la un milion de euro, conform site-urilor de specialitate. Anton Walkes a lăsat în urmă o fetiță, Ayla, și pe partenera sa, Alexis.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!