Cand va afla Suarez daca scapa de suspendarea record! TAS a facut anuntul oficial

Cand va afla Suarez daca scapa de suspendarea record! TAS a facut anuntul oficial

Suspendat pana in octombrie dupa incidentul de la Campionatul Mondial, atunci cand l-a muscat pe italianul Chiellini, Luis Suarez spera sa castige recursul facut la TAS.

UPDATE: TAS va anunta decizia in cazul lui Luis Suarez "cat mai curand posibil, cel mai probabil inainte de finalul saptamanii viitoare", adica inainte de 17 august, a anuntat TAS. Decizia va fi comunicata initial doar partilor implicate. "Decizia completa a tribunalului va fi publicata de TAS pe site-ul oficial la o data ulterioara", se arata in comunicat.


UPDATE: Avocatul Alejandro Balbi este convins ca pedeapsa lui Suarez va fi diminuata.

"Am adus multe documente si suntem increzatori ca pana la urma sanctiunea va fi redusa", a declarat Alejandro Balbi inainte de intrarea in sediul TAS.


Transferat in schimbul unei sume de peste 80 de milioane de euro de Barcelona, insa interzis pe orice stadion de fotbal pana in luna octombrie, uruguayanul Luis Suarez spera sa poata reveni mai repede pe gazon.

Santionat drastic dupa incidentul din meciul Uruguay - Italia, disputat la Campionatul Mondial, atunci cand l-a muscat pe fundasul Giorgio Chiellini, Suarez a intocmit un ultim recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), iar instanta elvetiana i-a admis cererea.

Cu un ultim apel respins de FIFA, Suarez isi joaca ultima carte la TAS, instanta suprema din sport, iar presa spaniola face un anunt surprinzator. Potrivit jurnalistilor din Peninsula Iberica, atacantul ar putea fi iertat de TAS, care va anunta astazi decizia finala in cazul acestuia.

Luis Suarez a ajuns in urma cu doar cateva minute la Curtea de Arbitraj Sportiv, iar verdictul va fi anuntat astazi.

Mai in gluma, mai in serios, fanii au spus pe retelele de socializare ca "intreaga lume fotbalistica asteapta decizia cu...umarul la gura" :)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies