GALERIE FOTO „Are nevoie de interpretări drastic diferite din partea TAS” Simona Halep, mai aproape de retragere ca oricând

Simona Halep Simona Halep audieri TAS Simona Halep suspendata tribunalul de arbitraj sportiv Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 10:45
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 10:59

Simona Halep se află în realul pericol de a se vedea nevoită să își încheie cariera în sportul profesionist, la 32 de ani. 

Cunoscutul jurnalist american specializat în tenis, Ben Rothenberg scrie că Simona Halep „va avea nevoie de un set de interpretări drastic diferite din partea TAS” pentru a spera la revenirea în tenisul profesionist. 

Simona Halep a declarat că se va retrage din tenisul profesionist dacă nu va primi o diminuare a perioadei de suspendare

„Iar acum așteptăm decizia. Au fost atât de multe lucruri împotriva Simonei Halep în prima decizie, care i-a înmânat două suspendări distincte a câte patru ani.

Prin urmare, va avea nevoie de un set de interpretări, argumente și decizii drastic diferite din partea TAS pentru a reveni pe teren curând,” apreciază Ben Rothenberg, într-o postare publicată pe X. 

În perioada 7-9 februarie, Simona Halep a dus la bun sfârșit trei zile de audieri în Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, eveniment acoperit în detaliu pe www.sport.ro.

La finalul audierilor, Halep a declarat că rămâne încrezătoare în faptul că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu s-a dopat niciodată cu intenție și în cunoștință de cauză. 


Declarațiile Simonei Halep după încheierea celor trei zile de audieri la TAS

Ana Bogdan, în finala Transylvania Open 2024

Ana Bogdan (31 de ani, 65 WTA) va primi replica fostului număr unu WTA, Karolina Pliskova (31 de ani, 78 WTA), în finala Transylvania Open 2024.

Deși mai bine clasată în ierarhia mondială, jucătoarea din țara noastră a pierdut toate cele trei meciuri directe disputate contra cehoaicei.

Bogdan și Pliskova au jucat ultima oară în calificările turneului de la Doha, în 2023, când Pliskova s-a impus de la 0-1 la seturi, scor 3-6, 6-2, 6-3. 

Anterior, Pliskova o învinsese pe Bogdan în turul 2 al US Open 2018, scor 6-2, 6-3, dar și la Bad Gastein, în 2014, scor 6-2, 7-5. 

Desfășurarea ultimului act competițional al întrecerii WTA 250 de la Cluj-Napoca va fi transmisă în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO, duminică, 11 februarie, de la ora 17:30. 


Halep, Ruse și Bogdan: a treia jucătoare din România care ajunge în finala Transylvania Open

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!