Campionate externe

ULTIMA ORA | Autoritatile spaniole anunta deschiderea unei anchete in urma dezvaluirilor "Football Leaks". Ronaldo, vizat

Citeste si - Footbal Leaks | O ancheta gigant aduce dezvaluiri soc: Cristiano Ronaldo ori Jose Mourinho, parte a unui sistem mondial care se ocupa cu evaziunea fiscala

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2016, 15:37
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2016, 15:47

Autoritatile spaniole reactioneaza si ele dupa dezvaluirile facute de publicatia germana Der Spiegel in privinta modului in care mai multe vedete din fotbal, intre care Ronaldo, Mourinho, Mesut Ozil ori Falcao si-au ascuns banii, evitand sa plateasca taxe.

Jose Enrique Fernandez de Moya, secretar de stat si reprezentant al trezoreriei spaniole, a anuntat ca autoritatile vor demara si ele o ancheta.

Decizia vine dupa ce mai multe publicatii europene, coordonate de Der Spiegel, care a primit peste 18 milioane de documente din partea unei persoane a carei identitate este protejata, au dezvaluit ca oamenii de fotbal s-au folosit de un sistem bine pus la punct al evaziunii fiscale.

"In acest moment, Trezoreria Spaniola este pregatita sa ancheteze acuzele aduse de investigatia media. Vom face toate inspectiile pe care le consideram necesare", a spus Fernandez De Moya pentru Cadena COPE.

Acesta a specificat ca "ancheta se va desfasura asa cum ar trebui sa se desfasoare in cazul oricarui alt cetatean".

Cristiano Ronaldo si Jose Mourinho au reactionat prin intermediul companiei impresarului lor, Jorge Mendes. Gestifute, compania lui Mendes, a anuntat ca va merge in instanta pentru a-si apara clientii.

Citeste si Cristiano Ronaldo a reactionat imediat la ancheta care sustine ca acesta a ascuns intre 150 si 190 de milioane de euro in paradisuri fiscale

Modifică setările cookies