Campionate externe

Cristiano Ronaldo a reactionat imediat la ancheta care sustine ca acesta a ascuns intre 150 si 190 de milioane de euro in paradisuri fiscale

Citeste si - Footbal Leaks | O ancheta gigant aduce dezvaluiri soc: Cristiano Ronaldo ori Jose Mourinho, parte a unui sistem mondial care se ocupa cu evaziunea fiscala

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2016, 09:11
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2016, 09:21

Acuzat ca a ascuns peste 150 de milioane de euro cu ajutorul unui sistem bine pus la punct care se ocupa cu evaziunea fiscala, Cristiano Ronaldo a reactionat. La fel, fostul sau antrenor, Jose Mourinho. 

Atat Cristiano Ronaldo, cat si Jose Mourinho sunt impresariati de Jorge Mendes, cel despre care se spune ca ar fi in centrul acestui sistem evazionist.

Portughezii au reactionat prin intermediul companiei conduse de Mendes, Gestifute.

"Atat Cristiano Ronaldo, cat si Jose Mourinho si-au indeplinit toate datoriile fiscale catre statul Spaniol si cel Britanic. Niciunul dintre acestia nu a fost implicat in vreo ilegalitate legata de evitarea platii taxelor.

Orice insinuare ori acuza adusa lui Cristiano Ronaldo sau Jose Mourinho va fi raportata in justitie", este comunicatul dat de Gestifute.

"Actionam la cel mai inalt nivel al profesionalismului in relatia cu clientii nostri, precum si cu autoritatile tarilor in care operam.

Nu vom ezita sa luam masurile legale pentru a ne apara pe noi si pe clientii nostri", se mai arata in comunicat.

Ronaldo si-ar fi ascuns banii in Insulele Virgine Britanice, evitand sa plateasca taxe pentru sumele uriase incasate din drepturile d eimagine. 74.8 milioane de euro ar fi fost veniturile sale in primii 6 ani petrecuti la Real Madrid.

In 2015, drepturile de imagine ale lui Ronaldo au mers catre doua firme cu sediul in zona Caraibe, pentru 75 milioane euro.

Modifică setările cookies