Tragedie in Argentina! Messi si Maradona, in doliu! A murit presedintele Federatiei

Tragedie in Argentina! Messi si Maradona, in doliu! A murit presedintele Federatiei

Internat de urgenta intr-o clinica din Buenos Aires din cauza unor probleme cardiace, presedintele federatiei argentiniene, Julio Grondona, a murit azi, la 82 de ani.

Conducator de 35 de ani al federatiei argentiniene si vicepresedinte senior al FIFA, Grondona a acuzat o stare generala proasta in cursul diminetii. A fost transportat la o clinica pentru investigatii medicale de urgenta. Medicii au facut eforturi pentru a-i salva viata, insa totul a fost inutil.

"In primele ore ale zilei, Julio Grondona a acuzat probleme medicale si a fost internat. Pentru a evita complicatiile, familia a decis sa apeleze la serviciile medicilor, care au luat hotararea de a-l evalua la spital", anuntase federatia de la Buenos Aires in aceasta dimineata.

Presedinte al Federatiei din 1979, Grondona tocmai numise un nou selectioner, pe fostul antrenor al Barcelonei, Gerardo Martino. Omul care a dus Argentina in finala Mondialului, Alejandro Sabella, a decis sa nu mai continue dupa esecul de pe Maracana in fata Germaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies