Andreas Biermann Germania St Pauli Campionate externe

Tragedie fara margini in fotbalul german! Inca un jucator s-a sinucis, la mai putin de 5 ani de la gestul extrem al lui Enke

Drama in fotbalul german, dupa ce fotbalistul Andreas Biermann (33 de ani) a decis sa isi puna capat zilelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 18:16
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 18:25

In varsta de doar 33 de ani, fost fotbalist la St. Pauli, Andreas Biermann s-a sinucis din cauza unei depresii extrem de grave, dupa alte trei tentative de a-si pune capat zilelor.

Crescut de Hertha Berlin si legitimat de-a lungul carierei la mai multe formatii din ligile inferioare, dar si la St. Pauli, fundasul Andreas Biermann a facut un gest extrem la doar 33 de ani, dupa o lunga perioada in care s-a confruntat cu o grava depresie.

Germanul, care a scris si o carte intitulata "Depresia: cartonas rosu", n-a putut depasi problemele avute si a fost gasit fara suflare in locuinta sa din Berlin.

Biermann, care era legitimat la FSV Spandauer Kickers, avea o relatie foarte distanta cu familia sa, care l-a cautat disperata in ultimele zile. De altfel, sora acestuia a scris pe Facebook cu putin timp inainte de  anuntul mortii acestuia: "Stie cineva ceva de fratele meu? De luni nu am mai auzit nimic de el".

Andreas Biermann a mai incercat sa se sinucida de 3 ori, iar dupa moartea lui Robert Enke, care a facut acelasi gest, a publicat cartea "Depresia: cartonas rosu". Acesta a fost de mai multe ori invitat in emisiuni televizate pentru a-si spune povestea.

Modifică setările cookies