Campionate externe

FABULOS | Un fost mare jucator al lui Chelsea, obligat sa-si tatueze chipul lui Fernando Torres, dupa ce a pierdut un pariu! Cine e "nefericitul" :)

A pariat ca Fernando Torres nu va reusi sa inscrie impotriva lui Real Madrid, insa fostul atacant de 60 de milioane nu doar ca a reusit sa marcheze, ci a facut-o chiar de doua ori, eliminand campioana Europei din drumul catre un nou trofeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 16:56
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 19:28

Craig Burley, fost mare fotbalist al lui Chelsea, care a evoluat pentru echipa londoneza intre 1989 si 1997, si care a mai trecut pe la Celtic si Derby County, avand si 46 de selectii la nationala Scotiei, a fost protagonistul unui pariu cu adevarat nebun.

Fostul mijlocas al lui Chelsea a pariat cu mai multi prieteni ca Fernando Torres nu va reusi sa marcheze pentru Atletico Madrid impotriva rivalei Real, in meciul de Cupa de saptamana trecuta. Acesta a promis ca isi va tatua pe brat chipul lui "El Nino" daca acesta va reusi sa puncteze, fiind sigur ca fostul international spaniol nu va mai reusi sa gaseasca poarta.

Din nefericire pentru Burley, dar spre amuzamentul prietenilor sai, Torres a marcat de doua ori in poarta Realului, astfel ca acesta a ajuns pe scaunul unui artist tatuator.

Acesta s-a tatuat in fata prietenilor sai si a camerelor de filmat ale ESPN, amuzandu-i teribil pe cei prezenti in momentul in care artistul l-a intrebat daca e fan al lui Torres. Burley a raspuns tare si raspicat: "NU, nu ma intreba ce semnifica".

Fostul international scotian a spus ca nu va mai face in viata lui greseala de a pune un pariu atat de serios :)

Modifică setările cookies