Suarez afla pe 8 august daca va putea reveni mai repede pe gazon! TAS a admis dosarul sau si il va analiza peste o saptamana

Suarez afla pe 8 august daca va putea reveni mai repede pe gazon! TAS a admis dosarul sau si il va analiza peste o saptamana

Suspendat pana in octombrie dupa incidentul de la Campionatul Mondial, atunci cand l-a muscat pe italianul Chiellini, Luis Suarez spera sa castige recursul intocmit la TAS.

Transferat in schimbul unei sume de peste 80 de milioane de euro de Barcelona, insa interzis pe orice stadion de fotbal pana in luna octombrie, uruguayanul Luis Suarez spera sa poata reveni mai repede pe gazon.

Santionat drastic dupa incidentul din meciul Uruguay - Italia, disputat la Campionatul Mondial, atunci cand l-a muscat pe fundasul Giorgio Chiellini, Suarez a intocmit un ultim recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), iar instanta elvetiana i-a admis cererea.

Cu un ultim apel respins de FIFA, Suarez isi joaca ultima carte la TAS, instanta suprema din sport, iar presa spaniola face un anunt surprinzator. In urma cu doar o saptamana, cotidianul spaniol MARCA nota ca atacantul ar putea scapa de suspendare in ceea ce priveste dreptul de a juca pentru Barca, insa va ramane cu pedeapsa de la echipa nationala - 9 meciuri de suspendare.

Verdictul final al TAS va fi dat pe 8 august, vinerea viitoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies