Campionate externe

Spectatorul care a aruncat cu o banana in Dani Alves nu va mai vedea niciodata un meci pe El Madrigal! Sanctiunea primita:

►Liliecii ataca noaptea! Joi 22:00, semifinala Europa League: Valencia - Sevilla, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Aprilie 2014, 20:27
Data actualizarii: Luni 28 Aprilie 2014, 20:40

Barcelona a castigat, aseara, meciul disputat impotriva lui Villarreal, pe El Madrigal, Messi, dar si doua autogoluri ale gazdelor facand ca echipa catalana sa castige cu 3-2.

Rezultatul a fost insa umbrit de doua evenimente extrem de triste. Extrem de afectat de moartea lui Tito Vilanova, Dani Alves, Messi si ceilalti jucatori ai Barcei s-au confruntat si cu atitudinea extrem de ostila a fanilor gazde. Unul dintre cele mai urate gesturi a fost indreptat catre Dani Alves, un fan aruncand cu o banana catre acesta.

Fotbalistul brazilian si-a pastrat insa cumpatul si a facut un gest suprinzator, luand banana si mancand-o chiar pe teren, fara sa ii raspunda cu aceeasi moneda suporterului (VIDEO AICI)

IDENTIFICAT SI SANCTIONAT. Suporterul turbulent a fost astazi identificat pe caremele de luat vederi, acesta fiind interzis pe viata, anunta clubul Villarreal intr-un comunicat.

"Villarreal vrea sa-si exprime regretul si dezacordul in ceea ce priveste incidentul de ieri, de la meciul cu FC Barcelona, cand un suporter a aruncat o banana in terenul de joc. Gratie agentilor de paza si inestimabilei colaborari a suporterilor, clubul a identificat autorul si a decis sa-i retraga carnetul de socio si sa-i interzica pe viata accesul pe El Madrigal", se arata in comunicatul clubului spaniol.

"De asemenea, Villarreal vrea sa-si reitereze ferma credina in respect, egalitate, sportivitate si fair-play atat pe terenul de joc, cat si in afara lui, si sa respinga in mod absolut orice actiune care este impotriva acestora, cat si actele de violenta, discriminare, rasism si xenofobie", se mai arata in comunicat.

CITESTE SI

Modifică setările cookies