Se tem sa nu fie ARESTAT! Decizia incredibila luata de Juventus, in urma acuzatiilor de viol impotriva lui Cristiano Ronaldo

Se tem sa nu fie ARESTAT! Decizia incredibila luata de Juventus, in urma acuzatiilor de viol impotriva lui Cristiano Ronaldo

Juventus va rata cel mai tare turneu din presezon.

Organizatorii celui mai important turneu al verii, International Champions Cup, au luat decizia alaturi de Juventus Torino ca echipa italiana sa nu participe la editia din acest an! Aceasta decizie a fost luata deoarece turneul are loc in Statele Unite si s-a dorit eliminarea riscului ca starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, sa fie arestat in urma acuzatiilor de viol!

Astfel, Juventus va participa la varianta asiatica a turneului, urmand sa joace, cel mai probabil, in China si Singapore, alaturi de Manchester United si Tottenham Hotspur. New York Times anunta ca Juventus a luat aceasta decizie in urma investigatiei autoritatilor din Las Vegas pentru un presupus viol ce a avut loc in 2009 - Ronaldo este acuzat ca a violat-o pe Kathryn Mayorga in hotelul in care statea din Las Vegas, pentru ca ulterior sa-i ofere 375.000 de dolari pentru a nu dezvalui ce s-a intamplat.

Cristiano Ronaldo si avocatii sai au dezmintit acuzatiile iar Juventus a emis un comunicat prin care si-a exprimat sustinerea fata de starul portughez. Juventus are un parteneriat care se intinde pe multi ani pentru participarea la International Champions Cup, competitie organizata de Relevant Sports, cei care au sediul la New York.

Purtatorul de cuvant al celor de la Juventus a declarat ca decizia ca Juventus sa mearga in Asia este una normala in conditiile in care in ultimii ani a fost aleasa varianta America, insa New York Times scrie ca adevaratul motiv este situatia lui Cristiano Ronaldo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies