Schimbul neasteptat cu care Barca si-ar face un trio "DIAVOLESC": Messi-Neymar-EL SHAARAWY! Ce spun spaniolii:

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 08:36

	Schimbul neasteptat cu care Barca si-ar face un trio "DIAVOLESC": Messi-Neymar-EL SHAARAWY! Ce spun spaniolii:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Barca, echipa cu cel mai fantezist atac din lume, ar putea face inca un transfer tare, avand ocazia sa-si faca unul dintre cele mai tari trio-uri ofensive din istoria fotbalului, scriu spaniolii de la El Mundo Deportivo.

Monitorizat serios de mai toate marile forte ale Europei, "diavolul" El Shaarawy poate fi actorul principal al unei mutari bomba in vara lui 2014, noteaza spaniolii, care anunta ca Barca il vrea neaparat pe tanarul cu origini egiptene.

Desi multi nu-l vad potrivit pentru stilul Barcei, fiind un fotbalist temperamental si excentric, pustiul El Shaarawy le-a luat ochii sefilor Barcei, care sunt gata sa propuna un schimb interesant.

Potrivit presei iberice, moneda de schimb ar putea fi camerunezul Alex Song, mijlocas adus in schimbul a 20 de milioane de la Arsenal, in 2012. Song nu s-a impus ca titular la Barcelona, fiind varianta de rezerva pentru Busquets, iar Barca are deja oferte importante pentru el, inclusiv de la Manchester United.

Cu toate acestea, este greu de crezut ca italienii de la AC Milan vor accepta asa usor un schimb, mai ales in conditiile in care si diferenta de varsta dintre cei doi fotbalisti este de cativa ani. Catalanii ar putea fi nevoiti sa plateasca si o suma importanta de bani in schimbul lui El Shaarawy, acesta fiind evaluat la dublul sumei pentru care Song a fost cumparat de Barca.

Lupta pentru șefia Senatului. Șerban Nicolae ar putea ajunge ”al doilea om în Stat”
BRAT