Sa vina BANII! Dupa Falcao si Hulk, Porto vrea 30 de milioane pe un super jucator de 21 de ani! Ce GOLAZO a dat columbianul! VIDEO

Autor: Sport.ro
Sambata 03 Noiembrie 2012, 13:12

	Sa vina BANII! Dupa Falcao si Hulk, Porto vrea 30 de milioane pe un super jucator de 21 de ani! Ce GOLAZO a dat columbianul! VIDEO

Porto a vandut de peste 300 de milioane de euro, iar cele mai bune afaceri sunt Falcao si Hulk. Acum, un jucator de 21 de ani este dat 'la export'. Face 30 de milioane de euro.

James Rodriguez a fost cumparat de Porto pentru 5 milioane de euro de la Cluc Atletico Banfied, din Argentina. Acum, tanarul joaca din ce in ce mai bine pentru echipa sa, iar cluburile mari din Europa se intereseaza deja de el.

La 21 de ani, columbianul are si un pret pus de Porto. Cine vrea sa-l ia, trebuie sa achite suma de 30 de milioane de euro in schimbul sau, de sase ori mai mult decat au dat lusitanii pe el.

Tanarul este cotat, insa, de transfermarkt la 18 milioane de euro, dar asta nu-i va impiedica pe cei de la Porto sa scoata mult mai mult pentru el. Rodrihuez poate juca pe postul de extrema stanga sau dreapta, dar si varf.

In campionat, el are 6 meciuri, 3 goluri si 4 pase de gol. In Champions League, columbianul a marcat o data si a dat o pasa de gol in cele trei meciuri jucate pana acum.

Ultima data a marcat aseara, impotriva lui Maritimo, de doua ori. Meciul s-a terminat 5-0 pentru Porto, iar Rodriguez a inscris ultimele doua reusite.

VIDEO cu GOLURILE lui RODRIGUEZ

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies