RAZBOI intre doua legende ale Argentinei! Maradona, luat peste picior: "Nu ma intereseaza ce zice ala!" Cel mai TARE jucator care ar putea ajunge si in Liga 1!

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Septembrie 2012, 14:35
RAZBOI intre doua legende ale Argentinei! Maradona, luat peste picior: "Nu ma intereseaza ce zice ala!" Cel mai TARE jucator care ar putea ajunge si in Liga 1!

E liber de contract, e o legenda in fotbal si Andres Iniesta l-a ridicat in slavi intr-un interviu acordat recent

Juan Roman Riquelme a jucat ultimul sau meci la Boca Juniors chiar in finala Copei Libertadores. Contractul sau a expirat iar acum Riquelme este liber de contract!

"Am parasit clubul si sunt fericit cu decizia mea. Ultimul meci meci a fost in finala. De acum, voi fi doar un fan al Bocai si le doresc tot binele din lume. Acum e momentul ca Leandro Paredes sa straluceasca. Are 18 ani si este un jucator grozav. Nu vreau sa raman si sa-i stau in cale" spune Riquelme, citat de Yahoo Sports.

Riquelme l-a atacat pe idolul Argentinei, Maradona! Acesta pusese la indoiala motivatia lui: "Nu ma intereseaza ce zice omul ala. Am castigat 3 cupe si am pierdut-o pe ultima pe care voiam foarte mult sa o castig. Sunt un om care-si tine cuvantul. Mi-am indeplinit toate visele ca jucator" a mai zis fostul jucator de la Barcelona si Villarreal. Acesta este liber de contract si poate semna cu orice echipa din afara Argentinei! Chiar si cu una din Liga 1, daca jucatorul ar fi de acord sa vina si pretentiile financiare nu ar fi imposibil de realizat.

"Ma simt mai bine decat inainte. Asa ca, daca aveti o echipa, anuntati-ma si sunt dispus sa negociez" a spus argentinianul care anuntase ca se gandeste la retragere dupa finala pierduta in fata celor de la Corinthians.

Riquelme este foarte apreciat de catre fostul sau coleg de la Barca, Andres Iniesta, cel care il lauda saptamana trecuta: "Andres e un tip bun. Eram acolo cand si-a facut debutul la Barcelona si avea doar 17 ani. Obisnuiam sa petrecem mult timp impreuna pe atunci. Il admir foarte mult. Ma bucur ca Iniesta isi aduce de mine"

Redeschiderea teraselor, prevăzută pentru 1 iunie. „Relaxarea” plajelor, pe 15 iunie
BRAT