Campionate externe

Rasturnare de situatie! Cum a ajuns Emiliano Sala sa zboare in avionul mortii catre Cardiff! Agentul sau a acuzat clubul galez ca nu s-a ocupat de transport

Emiliano Sala si-a pierdut viata la doar 28 de ani, intr-un teribil accident aviatic petrecut deasupra Canalului Manecii. El zbura de la Nantes la Cardiff.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019, 11:42
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2019, 12:26

Tragedia lui Emiliano Sala a cutremurat lumea sportului in debutul anului 2019. Fotbalistul si-a pierdut viata intr-un accident aviatic, in timp ce calatorea de la Nantes catre Cardiff. Formatia galeza il cumparase cu aproximativ 20.000.000 euro de la echipa din Ligue 1.

Noi dovezi: Sala a refuzat transportul lui Cardiff


Dupa moartea lui Emiliano Sala, agentul Willie McKay a acuzat clubul din Cardiff ca "l-a abandonat" pe jucator. McKay a afirmat ca cei de la Cardiff au refuzat sa se ocupe de transportul lui Sala de la Nantes catre Tara Galilor si l-au lasat pe acesta sa-si caute singur un avion.

  • Rasturnare de situatie! Cum a ajuns Emiliano Sala sa zboare in avionul mortii catre Cardiff! Agentul sau a acuzat clubul galez ca nu s-a ocupat de transport

Acum, noi dovezi au fost date, insa, publicitatii. Potrivit Ouest-France, Emiliano Sala a refuzat oferta unui om din conducerea administrativa a lui Cardiff, care i-a transmis ca ii poate oferi bilete pentru o cursa comerciala.

Publicatia franceza a publicat o conversatie pe WhatsApp purtata intre Emiliano Sala si un angajat al lui Cardiff.

In mesaje, Sala spunea: "E totul ok, am un zbor catre Nantes, apoi ma intorc luni seara la Cardiff. Willie McKay m-a sunat".

Angajatul lui Cardiff i-a transmis lui Sala ca ii poate rezerva bilete pentru o cursa Cardiff - Paris, dar fotbalistul a preferat sa inchirieze avionul care l-ar fi dus pe ruta Cardiff - Nantes - Cardiff.

Pilotul nu a fost inca gasit

Pilotul avionului prabusit in Canalul Manecii nu a fost gasit nici pana acum, la mai bine de o luna de la tragicul eveniment. Trupul neinsufletit al lui Emiliano Sala a fost recuperat din apa pe 6 februarie.

CITESTE SI

Modifică setările cookies