Franta

PSG bate la ușa unui star din Anglia. "Pontul" le-a fost dat șeicilor de Neymar, coleg în națională cu jucătorul dorit

Bogații din Ligue 1 știu că în 2022 Kylian Mbappe ar putea să plece și caută întăriri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 08:28
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 08:48

Nasser Al-Khelaifi a primit referințe bune despre Raphinha de la starul brazilian, Neymar.

Paris Saint-Germain vrea să se întărească în perioada de transferuri din iarnă și se reorientează spre o țintă mai veche. Aripa lui Leeds United, Raphinha (24 de ani) a devenit principalul obiectiv pentru formația care nu se oprește niciodată cu cheltuielile. 

  • PSG il lasa pe Neymar sa plece! Anunt BOMBA in Franta: Nasser al Khelaifi a izbucnit si-l invinta pe brazilian sa paraseasca echipa

PSG, pe ruta Neymar, Leonardo, Raphinha

PSG stă pe un munte de bani de când a fost preluată de grupul condus de fostul tenismen qatarez Nasser Al-Khelaifi, iar în prezent și Neymar arată că e vocea puternică din cadrul clubului. Carismaticul brazilian și-a orientat șefii, susține Talksport, spre colegul său de la națională - două goluri în trei selecții - pe care PSG l-ar mai fi vrut și pe vremea în care evolua în Ligue 1, la Rennes.

Raphinha valorează 32 milioane de euro și mai are contract cu Leeds United până în iunie 2024. Sursa mai sus citată notează că Neymar i-ar fi recomandat lui Leonardo, directorul sportiv, să plece cât mai repede în Anglia pentru a discuta cu șefii de la Leeds. 

Modifică setările cookies