Dinamo Kiev Mircea Lucescu Premier League Ucraina Campionate externe

Portarul lui Dinamo Kiev a spus tot: „Lucescu face asta mereu la pauză”

Dinamo Kiev a câștigat primul duel din campionatul Ucrainei după două meciuri fără victorie.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 18:36
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 19:06

Gruparea antrenată de Mircea Lucescu a reușit s-o învingă pe Kryvbas, locul 13 din campionatul Ucrainei, cu 3-1, iar portarul Ruslan Nescheret a vorbit după meci despre motivația pe care antrenorul român o oferă echipei sale la pauză.

„Cred că astăzi am dominat jocul și am primit doar un gol stupid la sfârșitul primei reprize. Eu îmi fac doar jobul și încerc să dau totul pentru echipă.

Poți spune asta (n.r. că Lucescu v-a zdruncinat puțin la pauză). Lucescu ne pune mereu cu picioarele pe pământ la pauză, ca noi să ieșim în a doua repriză cu dublă motivație.

Echipa noastră este mereu motivată. Credeți-mă, noi vrei să câștigăm fiecare meci. Rezultatele nu sunt mereu ce ne dorim, dar nu ne dăm bătuți niciodată”, a spus Ruslan Nescheret, goalkeeper-ul lui Dinamo Kiev, potrivit sport.ua.

Dinamo Kiev - Kryvbas 3-1

Dinamo Kiev s-a impus cu 3-1, după ce formația dirijată de Mircea Lucescu a început extrem de puternic meciul de pe "Arena Lviv".

Vanat a deblocat tabela în minutul 20, iar Buyalksyy a majorat diferența în minutul 20. Debelko a dus scorul la 2-1 în minutul 45+2.

În partea a doua a meciului, Tsygankov a ratat un penalty pentru Dinamo, dar Buyalskyy a marcat un minut mai târziu (59') și a închis tabela la 3-1.

După această victorie, trupa lui Mircea Lucescu a urcat pe locul opt, cu 13 puncte obținute, după ce a înregistrat patru câștiguri, un egal și trei înfrângeri.

Modifică setările cookies