fcsb - rapid Gheorghe Mustata Superliga Superliga

Gheorghe Mustață, sincer când a venit vorba de disputarea derby-ului FCSB - Rapid în Ghencea. Reacția liderului de galerie

Gheorghe Mustață a vorbit despre FCSB - Rapid, evidențiind că i-ar fi plăcut să se joace în Ghencea, pe Stadionul "Steaua".

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 17:44
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 18:02

Stadionul "Steaua" a fost finalizat la începutul lui iulie 2021 și a costat aproape 100 milioane de euro, având o capacitate de peste 30.000 de locuri.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit despre faptul că i-ar fi plăcut ca derby-ul cu Rapid de duminică, 6 noiembrie, să se fi jucat chiar în Ghencea. 

Mustață: „Mi-aș fi dorit din suflet asta!”

„Încet, dar sigur, ceea ce i s-a întâmplat lui Adrian Mititelu la Craiova, pe «Oblemenco», începuse să i se întâmple și lui Gigi Becali pe Ghencea. 

Însă, acum dacă o să intervină Ciolacu…gata…omul o să fie acuzat de trafic de influență și amenințat cu pușcăria? Ce, acum se implică politicul? Dar Dîncu ce a făcut pentru CSA? Acolo nu mai era implicat politicul? Ce vorbise Dîncu public despre noi?

Este normală atitudinea lui Marcel Ciolacu. Omul gândește rațional și e conștient că stadionul așa trebuie să își mai acopere investițiile. Cât credeți că o să mai meargă așa, doar din banii tuturor românilor…cu plățile alea prin Ghencea?

Dacă noi vom juca în Ghencea, 30.000 de suporteri vor intra pe stadion și 20.000 vor rămâne pe la porți. Noi dacă vom juca și cu femeia de serviciu tot vom avea stadionul plin ochi, nu 800 de inși ca la ei. Bine, alții nu au de unde să mai strângă, 800 sunt toți. 

Mi-aș fi dorit din suflet ca meciul cu Rapid să îl jucăm pe Ghencea, dar îl vom juca pe Național Arena. Nu știu câte bilete vor primi rapidiștii, că aici e o problemă și încă se discută. Știți bine care a fost problema cu noi și câte bilete am primit pe Giulești la meciul trecut”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit Prosport.

FCSB, în această stagiune

FCSB se află pe poziția a șaptea în clasamentul Superligii, cu 20 de puncte după 13 etape disputate. "Roș-albaștrii" au înregistrat cinci victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

Meciul cu Rapid va fi duminică, 6 octombrie, de la ora 21:00. Însă, pentru FCSB urmează partida cu 'U' Cluj de luni seară, 31 octombrie, de la ora 21:00, care va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies