Oferta INCREDIBILA pentru Neymar! Anzhi da 45 de mil ca sa il ia pe SUPERJUCATORUL pe care Barca, City si Real ar da TOTUL:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Iunie 2011, 10:56

	Oferta INCREDIBILA pentru Neymar! Anzhi da 45 de mil ca sa il ia pe SUPERJUCATORUL pe care Barca, City si Real ar da TOTUL:

Toate cluburile mari il vor pe Neymar! 5 echipe din Europa au scos din conturi cate 45 de milioane ca sa-l poata lua!

Presedintele lui Santos, Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, a confirmat faptul ca 4 echipe din Europa au fost de acord sa achite clauza de reziliere in valoare de 45 de milioane de euro a contractului lui Neymar si au obtinut permisiunea de a discuta direct cu jucatorul.

Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City si Anzhi Makhachkala se vor lupta acum pentru a-l convinge pe cel mai disputat jucator al momentului sa accepte ofertele pe care le-au facut.

"Nu vrem sa-l vindem, dar exista o clauza de reziliere care poate sa fie platita. 5 cluburi au facut asta deja. Le-am permis sa trateze direct cu jucatorul acum. S-au comportat corect fata de noi, de aia le dam voie sa discute cu cine vor ei: cu tatal lui Neymar, cu agentul Wagner Ribeiro si cu alti reprezentanti de-ailui", a spus Ribeiro, care crede in continuare ca bijuteria lui Santos va ramane in continuare in Brazilia:

"Echipele vin dupa el, dar nu e obligat sa accepte. Trebuie doar sa refuze si gata, ramane sa devina cel mai bun fotbalist din lume ca jucator al lui Santos!".

Daca Real, Barca, Chelsea si city erau nume cunoscute pe lista potentialilor cumparatori ai lui Neymar, Anzhi a aparut in ultima clipa. Rusii sunt hotarati sa-si faca o echipa care sa castige campionatul in Rusia in cel mult doi ani. Roberto Carlos e prima vedeta de calibru care a acceptat proiectul propus de oligarhii rusi.

Orban, după hotărârea CCR privind carantina și izolarea: "Recomandarea mea este să nu ţină cont de decizia CCR"
BRAT