Campionate externe

Mourinho, aroganta SUPREMA pentru Messi si Iniesta: "Am alte lucruri mai bune de facut, decat sa-i vad pe ei" Motivul pentru care nu participa la cel mai important eveniment al anului

Mourinho refuza sa participe la cel mai important eveniment fotbalistic al inceputului de an si spune ca nici macar nu il intereseaza cine va castiga.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Ianuarie 2013, 17:20
Data actualizarii: Sambata 05 Ianuarie 2013, 17:21

Antrenorul portughez al celor de la Real Madrid a anuntat, astazi, ca nu se va prezenta luni la Zurich, la gala de decernare a Balonului de Aur, spunand ca, desi a fost nominalizat alaturi de Guardiola si Del Bosque, nu il intereseaza acest trofeu si nici macar cel acordat jucatorilor.

"Nu merg, am de muncit, am un meci de Cupa (cu Celta Vigo) important si nu sunt dispus sa lipsesc de la pregatire pentru a vedea o astfel de gala.", a spus acesta.

Mourinho nu este insa singurul reprezentant al Realului invitat la Zurich, Cristiano Ronaldo fiind si el nominalizat pentru trofeul de cel mai bun fotbalist al planetei.

Spaniolii speculeaza insa pe seama acestui lucru, spunand ca Mourinho nu vrea sa le dea satisfactie rivalililor sai spanioli si nici celor de la Barcelona si nu vrea sa asiste la gala in care Guardiola si Messi sunt favoriti sa castige.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies