Manchester City si Inter pot face COMBINATIA VERII! Italienii vor sa-i dea TEAPA lui Ferguson si sa ia un super-jucator la schimb cu Sneijder!

Autor: Sport.ro
Marti 19 Iulie 2011, 17:48

	Manchester City si Inter pot face COMBINATIA VERII! Italienii vor sa-i dea TEAPA lui Ferguson si sa ia un super-jucator la schimb cu Sneijder!

Transferul lui Sneijder la United are sanse minime insa Inter se pare ca doreste sa-l trimita pana la urma pe olandez in Anglia. Tot in Manchester, dar la City!

Englezii de la Daily Mail anunta bomba verii! Inter vrea sa faca o super-combinatie si sa il "sufle" pe Carlos Tevez celor de la Corinthians. Cum perioada de transferuri in Brazilia se termina in noaptea dintre miercuri spre joi, transferul atacantului argentinian are sanse mici sa se rezolve.

Mancini anuntase in turneul American al lui City ca echipa a acceptat suma oferita de Corinthians pentru Tevez insa acest lucru a fost negat de brazilieni. Astfel, varianta cea mai la indemana pentru Tevez a devenit Inter, cei care isi permit sa il plateasca pe atacant cu 230.000 € pe saptamana. Iar City isi permite sa ii dea salariu lui Sneijder de 320.000 de euro pe saptamana, in timp ce United nu vrea ca vreun jucator sa depaseasca salariul lui Rooney de 250.000 € pe saptamana, acesta fiind si motivul pentru care transferul lui Sneijder la United a picat.

Tevez are sanse mici sa ramana la City mai ales ca transferul lui Kun Aguero de la Atletico la echipa lui Mancini se pare ca e pe ultima suta de metri.

Plângere penală împotriva conducerii CN “Gheorghe Şincai” din Capitală. Ar fi ascuns un caz de COVID-19
BRAT