Campionate externe

Lovitura de teatru in cazul Ronaldo! Anuntul de ULTIMA ORA al avocatului portughezului: "Motivele care l-au impins sa faca asta sunt deformate"

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de o femeie din Las Vegas, iar politistii americani au redeschis cazul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018, 16:25
Data actualizarii: Marti 16 Octombrie 2018, 16:34

Incidentul s-ar fi intamplat in 2009, intr-o camera de hotel din Las Vegas. Atunci, Cristiano Ronaldo ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, dupa care ar fi incheiat cu aceasta o intelegere financiara pentru ca femeia sa pastreze tacerea.

Kathryn Mayorga a depus acum plangere impotriva fotbalistului portughez, iar politia din Las Vegas a inceput cercetarile. 

Mundo Deportivo scrie ca reprezentantii lui Ronaldo s-au declarat incantati dupa ce au discutat cu autoritatile in Statele Unite. Avocatul Peter Christiansen a spus ca este sigur ca acest caz se va incheia in favoarea clientului sau. 

"Documentele care se presupune ca ar contine declaratii ale domnului Ronaldo si care au fost reproduse in presa sunt pure inventii", a spus avocatul portughezului. 

Christiansen a mai explicat ca un hacker a furat presupusul contract prin care victima a acceptat sa pastreze tacerea in schimbul unei sume de bani si ca parti importante ale contractului sunt modificate sau inventate. 

Cristiano Ronaldo ar fi ajuns la o intelegere financiara cu Kathryn Mayorga in 2009. Aceasta urma sa pastreze tacerea in schimbul sumei de 375.000 de euro. 

"Cristiano nu neaga ca a semnat un acord, dar motivele care l-au impins sa faca asta sunt deformate. Acea intelegere nu reprezinta in niciun caz o recunoastere a vinovatiei", a mai spus avocatul. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies