Manchester United David Beckham Gary Neville Paul Scholes Phil Neville Campionate externe

Lovitura care ar crea un MONSTRU in fotbal! Manchester United, preluata de fostii jucatori de legenda; arabii pot baga bani

►PRO TV prezinta: Steaua - Dinamo, azi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Martie 2014, 13:08
Data actualizarii: Joi 27 Martie 2014, 13:23

"David Beckham si fostii colegi din <<generatia '92>> analizeaza in acest moment posibilitatea achizitionarii lui Manchester United", este anuntul "bomba" facut astazi de jurnalistii tabloidului britanic The Sun, care spune ca Beckham, Scholes, Giggs, Nicky Butt si fratii Neville, unii dintre cei mai reprezentativi fotbalisti din istoria lui United, ar putea fi protagonistii celei mai tari mutari a deceniului.

Potrivit sursei citate, David Beckham si fostii sai colegi, asa numita "generatie '92", ar dori sa fie parte a unui consortiu care sa preia campioana en-titre a Angliei.

The Sun scrie ca fostii fotbalisti ar urma sa gestioneze banii unor investitori arabi, interesati sa cumpere clubul de la familia Glazer, cea care detine in momentul de fata echipa de pe Old Trafford.

Unul dintre cei mai vehementi critici ai situatiei de la United a fost in ultimul moment chiar Paul Scholes, cel care ar putea fi implicat in preluarea clubului, acesta spunand ca United are nevoie de mari investitii in urmatoarea perioada de transferuri, clubul trecand printr-o criza de identitate dupa retragerea lui Sir Alex Ferguson.

In acest moment, Ryan Giggs, Phil Neville si Nicky Butt sunt chiar sub contract cu United, primul fiind jucator/antrenor, in timp ce ultimii doi au contracte de antrenori.

Manchester United a mai fost la un pas sa fie preluata si in 2010, insa afaceristii interesati de club nu s-au inteles la pret cu actualii conducatori, cei din familia Glazer.

Modifică setările cookies