L-a lasat pe Olaroiu si i-a luat locul lui Lippi: Cannavaro, antrenor la clubul cu cele mai multe ligi ale Asiei in palmares!

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Noiembrie 2014, 12:58

	L-a lasat pe Olaroiu si i-a luat locul lui Lippi: Cannavaro, antrenor la clubul cu cele mai multe ligi ale Asiei in palmares!

Fabio Cannavaro, fostul secund al lui Cosmin Olaroiu la Al Ahli, este la primul mandat ca antrenor principal.

Fabio Cannavaro, campion mondial cu Italia in 2006, a fost numit oficial antrenor al echipei Guangzhou Evergrande, el succedandu-i lui Marcello Lippi, care ramane managerul clubului,.

Lippi anuntase ca va renunta la functia de antrenor dupa al patrulea titlu national consecutiv castigat de Guangzhou duminica.

La 66 de ani, Marcello Lippi, selectioner al Italiei la la CM-2006, a declarat ca vrea sa petreaca mai mult timp cu familia sa in Italia si a anuntat insa ca va ramane in postul de manager, scrie Mediafax.

Cannavaro, in varsta de 41 de ani, va ocupa pentru prima oara functia de antrenor principal. El a jucat la Parma, Inter Milano, Juventus sau Real Madrid, iar in anul 2006 a castigat Balonul de Aur.

Inainte de a veni la Guangzhou, Cannavaro facea parte din staff-ul tehnic al echipei Al Ahli, antrenata de Cosmin Olaroiu.

Guangzhou este clubul cu cele mai multe trofee ale Ligii Campionilor Asiei in palmares (3).

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies