Karma, Kostas :) "Cosmarul" Romaniei din barajul cu Grecia, in topul celor mai mari TEPE din 2014

Kostas Mitroglou Fulham Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 21:20
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 21:25

Kostas Mitroglou (26 de ani), golgheterul grec care a spulberat visele de Mondial ale Romanilor, a fost inclus in topul celor mai dezastruoase transferuri din Premier League.

Golgheter al lui Olympiakos in 2013 si cu prestatii perfecte in Liga Campionilor, Konstantinos Mitroglou (26 de ani), omul care a "ucis" sansele Romaniei de a merge la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia, a fost achizitionat in iarna de Fulham, in schimbul a 15 milioane de euro.

Vazut drept salvarea lui Fulham, echipa aflandu-se intr-o situatie extrem de grea la acea vreme, Mitroglou era anuntat ca "omul care va contribui decisiv la evitarea retrogradarii". Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Astfel, Mitroglou nu a reusit sa bifeze decat 3 partide in tricoul formatiei londoneze, fiind de mai multe ori accidentat in primavara.

Fara niciun gol marcat pentru Fulham, cu doar 3 aparitii in returul campionatului englez, Mitroglou nu si-a putut ajuta echipa sa se salveze, astfel ca formatia lui Felix Magath va juca in Championship in sezonul viitor.

Iar daca ghinioanele nu erau de ajuns, atacantul grec a primit, astazi, o noua veste proasta, fiind inclus de BBC in categoria "marilor tepe" ale ultimilor ani, alaturi de jucatori ca Ricky van Wolfswinkel (Norwich) sau Iago Aspas (Liverpool).

Merge la Mondial

Inclus pe lista transferurilor "ratate" din fotbalul englez, Mitroglou are, insa, si motive de bucurie, selectionerul Greciei, Fernando Santos, convocandu-l pentru turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia.

In varsta de 26 de ani, Mitroglou a jucat in cariera la echipa a doua a Borussiei Monchengladbach (33 meciuri si 14 goluri), Olympiakos (92 meciuri, 41 goluri), Panionios (11 meciuri, 8 goluri) si Atromitos (34 meciuri, 17 goluri). Acesta a fost cumparat in iarna de Fulham, insa a bifat doar 3 meciuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!