George Copos Dosarul Transferurilor Mihai Stoica Penitenciarul Rahova Fotbal intern

Raman la TAMPLARIE! Copos si Mihai Stoica au primit o lovitura grea din partea Judecatoriei Sectorului 5

Planul lui George Copos si a managerului Stelei Mihai Stoica de a obtine reincadrarea regimului de detentie a fost, astazi, respins de Judecatoria Sectorului 5, din Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 19:44
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 20:37

Judecatoria Sectorului 5 a respins, miercuri, solicitarile facute de avocatii lui George Copos si Mihai Stoica, oameni de fotbal condamnati in Dosarul Transferurilor, privind schimbarea regimului de detentie, anunta Realitatea TV.

Potrivit sursei citate, fostul patron al Rapidului si managerul Stelei nu vor putea beneficia de un regim de detentie semi-deschis, acestia urmand sa ramana in continuare la Penitenciarul Rahova, in regim inchis.

Avocatii celor doi au sustinut pe intreaga durata a sedinte ca acestia au avut un comportament ireprosabil in detentie, acestia spunand ca, pe deasupra, George Copos este si batran si bolnav.

In ciuda argumentelor prezentate de avocati, completul de judecata de la Judecatoria Sectorului 5 a decis sa pastreze sentinta data in prima instanta.

Continua munca la tamplarie

Ca sa isi reduca pedepsele, Copos si Stoica au fost pusi la munca. Daca Gigi Becali munceste in aer liber la Academia lui Gica Hagi, unde s-a zvonit ca ar avea chiar si un birou, la penitenciarul Rahova, Copos, MM si Popescu lucreaza la birouri, la propriu.

Cei trei oameni de fotbal au devenit acum tamplari la Rahova, unde lucreaza opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana, reducandu-si astfel pedepsele din Dosarul Transferurilor.

La atelierul de tamplarie, cei trei construiesc diverse obiecte din lemn si repara piesele de mobilier ale inchisorii. Pentru munca depusa nu vor fi platiti, dar, in functie de numarul zilelor lucrate si de gradul de dificultate al muncii, isi vor reduce din pedepse.

MM, Popescu si Copos isi executa in prezent pedepsele in regim inchis, fiecare dintre ei fiind condamnat la mai mult de trei ani de inchisoare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies