Jermain Defoe, Claudiu Raducanu al englezilor! :)) Fostul coleg al lui Chiriches s-a facut de ras la prima conferinta de presa la Toronto: "Cate clase o avea?"

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 15:25

	Jermain Defoe, Claudiu Raducanu al englezilor! :)) Fostul coleg al lui Chiriches s-a facut de ras la prima conferinta de presa la Toronto: "Cate clase o avea?"

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

"Jermain Defoe e norocos ca locuitorii Canadei sunt oameni calmi si primitori", spun jurnalistii canadieni, care au asistat la prima conferinta de presa a fotbalistului englez, transferat in urma cu o saptamana de FC Toronto.

Fostul varf al lui Tottenham a ajuns acum cateva zile in Canada, fiind achizitionat cu circa 7 milioane de euro de la echipa lui Vlad Chiriches.

In varsta de 31 de ani, cu 55 de selectii pentru echipa nationala a Angliei si 19 goluri marcate, dar si cu circa 300 de meciuri la Tottenham si aproape 100 de goluri, Jermain Defoe a fost prezentat ca un adevarat star la noua sa echipa.

Acesta s-a declarat incantat de oportunitatea ivita si de primirea facuta de fanii lui Toronto, insa a facut o gafa de proportii.

Defoe a spus in timpul conferintei de presa ca este foarte fericit sa joace in Statele Unite ale Americii, fara sa-si dea seama ca Toronto este o echipa din Canada.

Scuza jucatorului ar putea fi legata de faptul ca Toronto joaca in campionatul nord-american de fotbal (Major League Soccer), care include echipe din SUA si Canada.

Au fost, insa, si fani mai putin amuzati de situatie, care au reactionat destul de dur pe retelele de socializare: "Oare cate clase o avea?", a scris un canadian.

Cum arată România la un an de la primul caz de infectare cu SARS-CoV-2. "Nimeni nu se gândea că o să dureze atât"
BRAT

Modifică setările cookies