Intoarcerea REGELUI! Kaka, pasa MAGICA de gol in primul meci la Milan! VIDEO:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 10:28

	Intoarcerea REGELUI! Kaka, pasa MAGICA de gol in primul meci la Milan! VIDEO:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Ricardo Kaka, unul dintre cei mai scumpi fotbalisti din istorie, s-a intors la AC Milan, dupa "cosmarul" trait pe Santiago Bernabeu, reusind sa impresioneze inca de la primul meci.

Desi nu a apucat sa faca prea multe antrenamente cu noii sai colegi de la Milan, Kaka a primit increderea lui Massimiliano Allegri, care l-a bagat din primul minut impotriva elvetienilor de la Chiasso, actuala echipa a lui Gianluca Zambrotta, intr-o partida amicala disputata in acest weekend.

Iar brazilianul nu a avut nevoie decat de 7 minute pentru a arata ca talentul nu se pierde niciodata. In minutul 7, Kaka i-a pasat perfect lui Nocerino, peste toti fundasii adversi, acesta deschizand scorul din doar cativa metri.

Nefiind la 100% cu pregatirea fizica, mijlocasul a fost scos la pauza, cand scorul era deja 3-0.

In cele din urma, partida s-a incheiat cu scorul de 4-0, reusitele fiind bifate de Nocerino, Silvestre, Robinha si Saponara.

Echipa Milanului: Amelia (Coppola) - Zaccardo, Mexes (Vergara), Silvestre (Pedone), Emanuelson (Pinato) - Nocerino (Rondanini), De Jong (Modic), Muntari (Poli) - Kaka (Niang) - Robinho (Saponara), Matri (Claveria).

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT