Campionate externe

INCREDIBIL! Doua cluburi URIASE din Anglia sunt DISPERATE dupa Torje! 'Ronaldinho' vine in locul lui la Udinese. Unde pleaca 'Piticul atomic'

Dupa numai jumatate de sezon in Serie A, Torje isi pregateste deja bagajele. Doua cluburi tari din Premier League se pregatesc sa liciteze pentru a-l lua in ianuarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2011, 18:31
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2011, 18:31

Liverpool si Arsenal sunt disperate sa-l transfere, anunta calcioline.com. Patronul Giampaolo Pozzo va purta in urmatoarele zile o discutie decisiva cu antrenorul Guidolin pentru a afla daca romanul e indispensabil in planul sau daca poate da curs negocierilor.

In cazul in care il va ceda pe Torje, Udinese a gasit deja inlocuitorul perfect pentru fostul dinamovist. Mijlocasul mexican Giovani dos Santos este considera solutia ideala pentru a-i asigura spatele vedetei Di Natale. Marginalizat la Tottenham, Dos Santos ar fi incantat sa joace in Italia si ar putea veni la Udinese pentru mai putin de 10 milioane de euro.

Comparat cu Ronaldinho cand era la Barcelona, Giovani, 22 de ani, e din 2008 la Tottenham, care l-a mai imprumutat la Ipswich, Galatasaray si Racing Santander.


Modifică setările cookies