Guillermo Ochoa Malaga Mexic Primera Division Campionate externe

Il mai stii pe Ochoa, portarul SpiderMan de la Mondial? Mexicanul a fost curtat de echipe mari, dar acum "sterge" banca

Unul dintre cei mai buni portari de la Campionatul Mondial disputat in vara acestui an, mexicanul Guillermo Ochoa nu are parte de cea mai frumoasa aventura in Primera Division.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Noiembrie 2014, 16:50
Data actualizarii: Duminica 09 Noiembrie 2014, 17:00

In varsta de 29 de ani, Ochoa a impresionat la Campionatul Mondial si a fost un adevarat "gardian" al portii nationalei Mexicului, facand minuni in partidele disputate.

Ramas liber de contract chiar dupa Campionatul Mondial, Guillermo Ochoa a decis sa refuze prelungirea intelegerii cu Ajaccio. Acesta a fost curtat de echipe importante ale Europei, insa a decis sa isi puna semnatura pe contractul oferit de Malaga.

Chiar daca specialistii din Spania anuntau mutarea lui Ochoa in Andaluzia ca fiind o mare lovitura, portarul mexican pare sa nu se regaseasca in Primera Division.

Malaga a disputat pana acum 11 partide in La Liga, insa "Memo" Ochoa nu a prins nici macar un minut. Antrenorul Javi Garcia s-a bazat pana acum doar pe camerunezul Idriss Kameni (30 de ani), fotbalist cu state vechi in fotbalul spaniol.

Presa din Spania scrie ca portarul ar putea fi in cele din urma imprumutat de Malaga, mai ales in conditiile in care echipa are doar 9 goluri primite in campionat si unul dintre cei mai bine cotati portari.

Guillermo Ochoa este in acest moment cotat la 8 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de

Acesta a semna pana in 2017 cu Malaga

Modifică setările cookies