"Iata voturile PIERDUTE pentru Balonul de Aur!" Acuzatii GRAVE in Spania dupa victoria lui Cristiano Ronaldo din fata lui Messi! Ce suspiciuni au catalanii:

Autor: Sport.ro
Marti 14 Ianuarie 2014, 13:10

	"Iata voturile PIERDUTE pentru Balonul de Aur!" Acuzatii GRAVE in Spania dupa victoria lui Cristiano Ronaldo din fata lui Messi! Ce suspiciuni au catalanii:

►ZI CU Mutu, miercuri 18:00, prezentare Zicu la Petrolul, in direct la Sport.ro!

Catalanii de la Sport.es sustin ca FIFA a pierdut pe drum cateva voturi importante care puteau schimba soarta Balonului de Aur. 

Anul acesta a castigat Cristiano Ronaldo in fata lui Messi dupa partu ani in care argentinianul a ridicat trofeul deasupra capului si a stabilit un nou record istoric.

Cei de la Sport.es au studiat declaratiile din ultimele luni ale unor oameni din fotbal care si-au dezvaluit votul iar acestea nu se potrivesc cu cele publicate de FIFA dupa gala de aseara de la Zurich. 

De la Thiago Silva (Brazilia) si pana Vicente del Bosque (Anterenorul Spaniei), sau Phillipp Lahm (Germania) si Alejandro Sabella (selectionerul Argentinei), tot cei care au votat si-a exprimat voturile public. Dar unele din ele nu coincid cu cele oficiale.

Iata lista alcatuita de Sport.es. 

- Prandelli (Selectionerul Italiei) a votat cu Pirlo, Lahm si Lewandowski. A declarat ca a votat cu Pirlo, Cristiano Ronaldo si Ribery, in aceasta ordine.

- Ghedin (selectioner Malta) a votat cu Pirlo, Messi si Cristiano Ronaldo. A declarat ca a votat cu Cristiano Ronaldo, Messi si Ribery.

- Domingo Hernández (selectioner Republica Dominicana) a ales Ribery, Cristiano Ronaldo si Falcao. A spus ca a votat cu Cristiano Ronaldo, Messi si Ribery.

- Jose Pekerman (selectioner Columbia) a votat cu Falcao, Messi si Ibrahimovic. A dat asigurari ca a votat cu Messi, Ribery si Cristiano Ronaldo.

- Juan Carlos Buzzetti (selectioner Fidji) i-a ales pe Cristiano Ronaldo, Ribery si Lewandoski in loc de Cristiano Ronaldo, Messi si Ribery, asa cum a declarat.

- Percsi Avock (selectioner Vanuatu) a votat cu Neymar, Cristiano Ronaldo si Messi. A spus ca i-a votat pe Messi, Cristiano Ronaldo si Ribery.

- Jorvan Vieira (selectioner Kuwait) a votat cu Messi, Neymar si Cristiano Ronaldo. A spus ca a votat cu Messi, Ronaldo si Ibrahimovic.

- Thomas Kojo (selectioner Liberia) i-a ales pe Messi, Iniesta si Ibrahimovic. A declarat ca a votat cu Messi, Ribery si Ronaldo.

- Alain Giresse (selectioner Senegal) i-a votat pe Messi, Ribery si Iniesta. A explicat ca a votat doar cu Cristiano Ronaldo.

- Dussusier (selectioner Guinea) i-a dat cinci puncte lui Cristiano Ronaldo, trei lui Messi si unul lui Iniesta. In public a spus ca a votat Cristiano Ronaldo, Messi si Ibrahimovic.

Expert: Masca va face parte din viața noastră probabil până în 2023. Covid-19 va deveni ca virusul gripal
BRAT

Modifică setările cookies