'I have a mesaj for you!' Sumudica, discurs genial in engleza (sau asa ceva)! :)) Ce le-a transmis turcilor afectati de coronavirus din sufrageria sa cu trofee

Marius Sumudica Gaziantep Campionate externe 'I have a mesaj for you!' Sumudica, discurs genial in engleza (sau asa ceva)! :)) Ce le-a transmis turcilor afectati de coronavirus din sufrageria sa cu trofee
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Martie 2020, 23:12
Data actualizarii: Luni 23 Martie 2020, 23:13

Marius Sumudica le-a transmis un mesaj suporterilor lui Gaziantep dupa ce a plecat din Turcia. 

Antrenorul roman s-a filmat de la el de acasa si a transmis turcilor un mesaj, care a fost postat pe pagina oficiala a echipei, la scurt timp dupa ce s-a scris ca presedintele lui Gaziantep nu a fost multumit de plecarea acestuia din tara. 

"Salut, stimata populatie din Turcia. Trecem prin vremuri grele, acest coronavirus ne-a lovit pe toti, la nivel global. Mesajul meu pentru voi este sa ramaneti in casele voastre. 

Ajutorul vostru si al familiilor voastre este important. Turcia si oamenii ei au fost extrem de darnici fata de mine si pentru asta va respect si va multumesc. Dar, va rog, luati aceasta situatie in serios si luati toate masurile sa va protejati pe voi si pe cei iubiti. 

Trebuie sa ne rugam cu totii si sa ne sprijinim unul pe celalat si si eventual vom combate virusul acesta. Impreuna vom castiga. Domnul sa va binecuvanteze, pe voi, locuitorii Turciei", a spus Marius Sumudica pentru pagina oficiala de Facebook a lui Gaziantep. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!