Graham Potter revine! Negociază cu echipa unui român

Graham Potter Chelsea Nice Campionate externe Graham Potter
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Mai 2023, 21:01
Data actualizarii: Miercuri 17 Mai 2023, 21:02

Dat afară de la Chelsea după doar șapte luni, din cauza rezultatelor modeste ale echipei, Graham Potter (47 de ani) este în tratative cu altă echipă.

Potter a lăsat-o pe Brighton în luna septembrie și a acceptat oferta lui Todd Boehly de a antrena Chelsea. Nu a rezistat foarte mult pe banca grupării londoneze, din cauza rezultatelor modeste ale echipei din Premier League.

Graham Potter revine! Negociază cu echipa unui român

Chelsea va încheia sezonul la mare distanță de locurile de cupe europene, iar Graham Potter negociază deja cu un alt club.

  • Graham Potter

Patronii celor de la Nice, echipa la care este legitimat Rareș Ilie, îl vor pe Graham Potter în funcția de antrenor principal, cel mai probabil din sezonul următor, notează jurnalistul Santi Aouna.

Au existat deja două întâlniri între antrenorul englez și reprezentanții clubului, urmând ca Potter să ia o decizie cu privire la viitorul său.

Pentru Potter ar fi a cincea experiență ca antrenor și a doua în afara Angliei, după cea de la Ostersund, din Suedia. Tehnicianul le-a mai pregătit pe Swansea (2018-2019) și Brighton (2019-2022).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!