Campionate externe

GENIAL! Cel mai DEMENT antrenor din Premier League a innebunit dupa victoria echipei sale! Cum a reactionat Di Canio dupa ce a spulberat-o pe Newcastle:

DUMINICA de la 18.00 - FA Cup semifinala - Pantilimon e titular in Chelsea - Manchester City

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2013, 16:51
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2013, 16:54

Numit principal la Sunderland in urma cu doar doua etape, dupa ce a mai antrenat-o doar pe Swindon Town, echipa din Liga a treia engleza, Paolo Di Canio face senzatie in Premier League.

Fostul si controversatul star al lui Lazio sau West Ham a obtinut astazi prima victorie din postura de manager al lui Sunderland, echipa pe banca careia l-a inlocuit pe Martin O'Neill.

Dupa un debut greu pe terenul lui Chelsea, unde a pierdut cu 2-1, Di Canio si ai sai au spulberat astazi Newcastle, una dintre marile rivale ale 'pisicilor negre', scor 3-0.

Pe langa meciul perfect facut de Sunderland si scorul 'fluviu' inregistrat pe tabela, Di Canio a iesit in evidenta si prin bucuria sa extrema de la goluri, fanii englezi amuzandu-se teribil pe seama acestui lucru.

Newcastle - Sunderland s-a incheiat cu scorul de 0-3, iar golurile oaspetilor au fost marcate de Sessegnon, Johnson si Vaughan.

Vezi mai jos momentele incredibile de bucurie ale lui Di Canio

Click pentru bucuria de la golul unu

Golul doi. GIF

Golul trei. GIF


Modifică setările cookies