"Daca se nastea cu 10 ani mai tarziu, era la Real sau Barca!" Iubit de un dinamovist, aplaudat de milioane de stelisti! Povestea starului comparat cu Hagi

► Finalul se joaca azi! Marti de la 10 dimineata, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Sanmartean a marcat al doilea gol la Steaua. Tot cu Chiajna si tot din penalty. Cand era mic, Sanmartean a primit educatie de dinamovist. Tatal sau tine cu Dinamo. Sanmartean n-a fost convins nici cu bataia de tatal sau sa tina cu Dinamo.

Sanmartean a ajuns la Steaua, desi Dragomir spune ca putea sa joace la Real si Barca.

"Daca Lucian s-ar fi nascut cu 10 ani mai tarziu, sa fi mers la un club ca Real Madrid, Barcelona, poate si mai mare si aidoma lui Messi sa creasca intr-un mediu extraordinar", spune tatal lui Sanmartean.

Reporter: Visati la un duel intre Lucian si Messi?
Iulian Sanmartean: Eu visez, dar cred ca sansele sunt foarte putine. Ar fi extraordinar sa-l ia sa-l bage un sfert de ora, 20 de minute.

Tatal sau il include pe Sanmartean in careul de asi din istoria fotbalului romanesc. "Cel mai bun si va ramane e Hagi, Dobrin pe locul 2. Vine Balaci... si cred ca Lucian e din grupul asta", mai spune el.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies